Tuš kabine od staklenih prizmi

LUKSUZ,ORIGINALNOST I FUNKCIONALNOST U VAŠEM KUPATILU

Tuš kabine od staklenih prizmi predstavljaju nesvakidašnji i potpuno nov proizvod na našem tržištu. Dekorativnost, trajnost i funcionalnost ovih tuš kabina daje poseban osećaj glamura, stila i originalnosti svakom kupatilu. Način propuštanja i prelamanja svetlosti, neograničene mogućnosti kombinovanja spektra boja, prozirnosti i načina ugradnje daje im dodatnu prednost u odnosu na klasične tuš kabine od stakla. Tus kabine od staklenih prizmi zadovoljavaju sve zahteve savremenog načina života – funkcionalne, estetske, ekonomske i higijenske.Upravo to su samo neki od razloga zasto tuš kabine od staklenih prizmi sve češće krase kupatila kako luksuznih hotela, rezidencija, penthausa, tako i privatnih kuća i stanova.

TUŠ KABINE OD STAKLENIH PRIZMI MOŽETE PRILAGODITI VAŠIM POTREBAMA

Neograničene mogućnosti izvođenja olakšavaju prilagođavanje enterijeru,površini kupatila i rasporedu kupatilskih elemenata. Staklenim prizmama se mogu praviti tuš paravani,tuš kabine na koje se montiraju staklena vrata i tuš kabine koje po svom obliku ne zahtevaju staklena vrata.Nakon što odaberete model koji najviše odgovara vašim potrebama pruža se mogućnost odabira oblika koji će kako estetski tako i funkcionalno uticati na kvalitet prostora i boravka u njemu.Oblici u kojima se mogu praviti tuš kabine su ravni,lučni ili ugaoni a prostor za tuširanje se može sastojati iz jednog ili dva zida zeljenog oblika i dimenzije koju određuje površina kupatila odnosno dela kupatila predviđenog za tuširanje.

tus kabina od staklene prizme
tus kabine od staklenih prizmi

LUX,STANDARD I EKONOMIK TUŠ KABINE

Kako bi omogućili dostupnost ovog vrhunskog proizvoda i trajnog rešenja svima koji ga požele u svom kupatilu napravili smo podelu na tri kategorije.Razlika između ove tri kategorije zasnovana je na načinu obrade bočne i ugaone ivice koja nema oslonac i ostaje slobodna u prostoru.

1.LUX tuš kabina od staklenih prizmi podrazumeva fabrički zamišljeno rešenje za obradu bočne ivice upotrebom specijalnih završnih i ugaonih prizmi koje tuš kabinu čine kompletno staklenom i estetski savršenom.Lux tuš  kabine imaju sofisticiran,moderan i ekskluzivan izgled što ih čini idealnim rešenjem za luksuzne stanove,hotele,apartmane i slične objekte koji istovremeno teže funkcionalnosti i glamuru.

2.STANDARD tuš kabina je najzastupljenije rešenje pri čemu je kabina kompletno izrađena od standardnih modela prizmi bez upotrebe završnih i ugaonih elemenata pri čemu se bočne ivice oblažu prohromskom lajsnom.

3.EKONOMIK tuš kabina podrazumeva alternativno rešenje uz najmanja ulaganja jer se nedovršeni bočni deo tuš kabine napravljene od standardne prizme oblaže keramikom ili mozaikom..Kabine iz ove kategorije sve više su zastupljene u stanogradnji jer zbog izuzetne povoljnosti u odnosu na druga rešenja sa jedne strane a zbog brojnih prednosti i otmenosti sa druge strane veoma su interesantne investitorima velikih stambenih blokova.

DRUGE KARAKTERISTIKE

Tuš kabine od staklenih prizmi imaju niz prednosti u odnosu na bilo koje drugo rešenje za kupatilo.

DIZAJN-Ponuda od preko 400 modela staklenih prizmi različitih dimenzija,dezana i boja sa mogućnošcu kombinovanja međusobnih prizmi ili prilagođavanja prizmi enterijeru vodi vas u svet dizajna sa neograničenim mogućnostima.

STABILNOST-Prilikom izrade tuš kabine od staklenih prizmi u spojnice između prizmi obavezno se postavlja armatura f6mm kako u vertikalnom tako i u horizontalnom položaju koje se ankerisanjem povezuju sa zidom odnosno podom i time zid od prizmi kakvog god oblika i dimenzije bio čine izuzetno stabilnim za sva vremena.

KONFOR-Kupatila su uglavnom male površine u kom zidane pregrade obložene keramikom gledano spolja samo mogu izgledati suvišno a prilikom tuširanja stvarati osećaj klaustofobičnosti.Pregradom od prozirnih staklenih prizmi zadržavate osećaj prostranosti i konfora što sam osećaj boravka u kupatilu čini prijatnijim

TRAJNOST-Ukoliko se odlučite za tuš kabinu od staklenih prizmi treba da znate da ste odabrali trajno rešenje.Ovakve tuš kabine traju sve dokle vi to želite a pritom ne zahtevaju nikakvo održavanje,ulaganje,prepravke,sanacije i slično.

ODRŽAVANJE-Velika prednost ovih tuš kabina je što ne zahtevaju nikakvo specijalno održavanje.Spojnice između prizmi se fuguju kvalitetnim antibakterijskim fugomalom tako da je stvaranje buđi kao i stvaranje kamenca na glatkoj površini stakla skoro nemoguće.

PRISTUPAČNOST-Zahvaljujući kategorisanju proizvoda u lux,standard i ekonomik kabine,širokoj ponudi staklenih prizmi i fleksibilnosti našeg poslovanja od čega prvenstveno ističemo mogućnost odloženog plaćanja i kontinuirane akcije koje prate određene proizvode ,omogućili smo da svako od zainteresovanih može imati tuš kabinu od staklenih prizmi u svome kupatilu.

DODATNA PRIMENA STAKLENE PRIZME U KUPATILU

Staklena prizma idealan je materijal kojim možete oplemeniti i druge pozicije u kupatilu i doprineti njegovoj atraktivnosti i funkcionalnosti. Izradom zida ili dela zida od staklene prizme doprinećete većoj osvetljenosti kupatila, a upotrebom peskarenih prizmi zadržaće se potrebna privatnost.Ovo je veoma popularno rešenje za kupatila do kojih ne dopire prirodna svetlost a sve česce se primenjuju i po ekskluzivnim objektima i hotelskim apartmanima gde je spoj glamura i funkcionalnosti najbitniji.

Zid od staklene prizme može biti dobro idejno rešenje i za izradu pregradnih paravana pored wc šolje, ali i toaletnih boksova u objektima javne namene, u školama, medicinskim objektima, hotelima, restoranima, sportskim centrima, benzinskim pumpama i sl.

Za sve dodatne informacije o ovom proizvodu budite slobodni da nas kontaktirate..