Tuš kabine od kaljenog stakla

Iskoristite svaki milimetar svog kupatila

Tuš kabine od kaljenog stakla predstavljaju idealno rešenje za svako kupatilo jer se izvode po meri, maksimalno koriste svaki njegov deo i u potpunosti se prilagođavaju prostoru.

Staklene tuš kabine po meri ispunjavaju sve zahteve savremenih kupaca: modernog su dizajna, vrhunskog kvaliteta, lake za održavanje, trajne i bezbedne za korišćenje. Funkcionalnost i atraktivan izgled doprineli su njihovoj upotrebi kako u ekskluzivnim apartmanima luksuznih hotela i penthausa, tako i u kupatilskim prostorijama privatnih kuća i stanova. Širok raspon cena tuš kabina od kaljenog stakla čini ih veoma dostupnim svakome ko poželi praktično, savremeno i jedinstveno rešenje u svom kupatilu.

Ovaj tip tuš kabina izrađuje se od kaljenog stakla debljine 6mm, 8mm i 10mm. Kaljeno staklo je termički obrađeno staklo, poboljšanjih mehaničkih osobina tako da je i do 8 puta jače i otpornije od običnog stakla a ukoliko dođe do lomljenja pretvara se u male i neškodljive komadiće.Po želji investitora kaljeno staklo može biti premazano sa kvalitetnim anti-plaque premazom, koji sprečava taloženje kamenca i čini staklo veoma lakim za održavanje.

jeftine tus kabine od kaljenog stakla

Kaljeno staklo za tuš kabine može biti prozirno,peskareno ili polupeskareno u vidu različitih aplikacija a specijalnom tehnologijom štampanja na staklu ili lepljanjem dekorativnih folija mogućnosti kreiranja čini jos većim.Pored bezbojnog stakla u redovnoj ponudi imamo sivo i braon staklo a po potrebi staklo možemo bojiti u nijanse odrđene prema RAL karti.Različite boje stakla kao i velike mogućnosti dekorisanja različitim tehnologijama pružaju mogućnost da oplemenite svoje kupatilo i date mu jedinstveni lični kreativni pečat

Tuš kabine od kaljenog stakla mogu se ugrađivati u formi fiksnih, nepomerljivih staklenih panela,staklenih tuš vrata ili kao staklene tuš kabine koje se mogu otvarati na više načina:

  • Tuš kabine sa klasičnim (standardnim) otvaranjem
  • Staklene tuš kabine sa kliznim (slide) sistemom – idealne za manje prostore gde se ne može mnogo manevrisati; maksimalno štede prostor jer mogu biti jednokrilne i dvokrilne, pravolinijske ili ugaone
  • Staklene tuš kabine sa preklapajućim (harmonika) sistemom otvaranja

STAKLENA TUŠ VRATA se najčesće primenjuju gde specifican oblik kupatila zahteva samo vrata bez ikakvih fiksnih elemenata.U zavisnosti od veličine tuš vrata i rasporeda kupatilskih elemenata određuje se način otvaranja kao i to da li će staklena vrata biti samostalna ili sa dovratnikom.

STAKLENI TUŠ PANELI ili tuš paravani su potpuno prilagodljivi i pravi su izbor za korisnike koji žele osećaj slobode i prostranstva bez granica u svom kupatilu.Stakleni tuš paravani mogu biti jednodelni,dvodelni ili ugaoni a za kadu se često koriste i pokretni ili preklapajući.

STAKLENA TUŠ KABINA je kompletno ogradđen prostor za tuširanje sa jedne,dve ili tri strane,koji se radi prema uslovima u kupatilu i potrebama investitora sa različitim mogućnostima sistema za otvaranje,dizajnom,aplikacijama itd..Kod ovakvih tuš kabina posebna pažnja se posvećuje sistemima dihtovanja.

Sofisticirani dizajn i vrhunski komfor

Staklene tuš kabine izrađene po preciznim merama vašeg kupatila najpraktičnije su rešenje naročito za prostorije ograničenih i nestandardnih površina. Prilagodljiva konfiguracija može uspešno odgovoriti na zahteve svakog okruženja, jer ove tuš kabine mogu imati ravan, ugaoni, kvadratni, petougaoni, kružni i polukružni oblik.

Veliki broj okova i profila u našoj ponudi svaku vašu ideju može sprovesti u delo.Svi profili i šarke, osim što su visoko stilizovani, izrađeni su od najkvalitetnijih materijala otpornih na koroziju tako da osim modernog dizajna i funkcionalnosti doprinose i dužem veku trajanja tuš kabina. Brojni atesti potvrđuju izuzetnu trajnost svih okova koje koristimo pri montaži tuš kabina a studije izdržljivosti pokazale su da se u nepromenjenom obliku mogu koristiti preko pola veka.

Svi naši proizvodi i materijali od kojih radimo tuš kabine ispunjavaju svetske standarde kvaliteta,trajnosti i bezbednosti.

Za sve dodatne informacije o ovom proizvodu budite slobodni da nas kontaktirate..