Pripremni radovi za postavljanje tuš kabina

U stanovima i kućama gde je kupatilo u funkciji a zbog loše ili dotrajale tuš kabine vlasnici moraju da izvrše zamenu iste,u većini slučajeva neophodno je odraditi pripremne radove da bi se mogla namontirati trajna i kvalitetna tuš kabina. Kako bi izašli u susret svojim klijentima uštedeli njihovo vreme i pojednostavili organizaciju,u saradnji sa drugim zanatlijama možemo izvesti kopletne pripremne radove što podrazumeva demontažu postojece kabine,prepravku ili zamenu slivnika,izradu zidića koj formira tuš kadicu,izradu hidroizolacije,keramičarske radove i drugo.. Stručno lice iz naše firme izaći će na teren, izvršiti preventivni pregled,predložiti redosled radova,i kako bi Vama olakšali organizovaće sve pripremne radove u što kraćem roku..

Dakle, na vama je samo da izaberete neku od tuš kabina iz našeg bogatog asortimana, a mi ćemo se pobrinuti da u što kraćem roku odabrana kabina bude namontirana u vašem kupatilu uzimajući za obavezu da demontiramo dotrajalu kabinu ,izvršimo sve pripremne radove za montažu kao i samu montažu nove kabine.

Pripremni radovi za postavljanje tuš kabina

Po potrebi, pružamo vam i usluge keramičkih i vodoinstalaterskih radova kao i usluge kompletne adaptacije vašeg kupatila u najkraćem roku.