O Luxferu

Davne 1979. godine definisali smo svoj poslovni san i od tada idemo sigurnim putem ostvarenja, vođeni optimizmom,ambicijama, stalnim usavršavanjem i odgovornošću. Zahvaljujući kvalitetu i velikoj potražnji za njenim uslugama, porodična zanatska radnja „Prizma“cija je osnovna delatnost bila pružanje staklorezačkih usluga i ugradnja staklenih prizmi ,2007. godine prerasla je u privredno društvo sa ograničenom odgovornošću „LUXFER“. Prvobitna delatnost dopunjena je uvozom i distribucijom staklenih prizmi i svog pratećeg materijala.Ubrzo zatim osetivši veliko interesovanje za tuš kabinama od staklenih prizmi formirali smo poseban sektor specijalizovan za ovu oblast a kako bi upotpunili ideju sa nesvakidašnjim i kvalitetnim tuš kabinama ponudu smo proširili na izradu i montažu tuš kabina od kaljenog stakla.Uporedo sa razvojem tuš kabina i staklenih prizmi,Luxfer se razvijao i usavršavao i na drugim poljima popularnim u modernoj arhitekturi kao sto su pregradni stakleni zidovi,staklena vrata,stakleni podovi i stepenista,staklene nadstrešnice itd..

ISKUSTVO, ODGOVORNOST I SAVREMEN PRISTUP POSLOVANJU, KLJUČ NAŠEG USPEHA

luxfer staklene prizme

Iskustvo i tradicija sa jedne i modernizacija i želja da idemo u korak sa svetskim trendovima sa druge strane, kako u tehnologiji tako i u menadžmentu, garantuju kvalitet naših proizvoda i usluga i mogućnost da dostignemo standarde i najzahtevnijih klijenata. Stručnost i profesionalizam majstora naše firme, uz provereni kvalitet proizvoda i pratecih materijala može zadovoljiti kompleksne zahteve bilo kog tržišta. To smo i dokazali radeći na velikim i složenim projektima širom naše države i zemalja u regionu. Takođe, razvili smo uspešnu saradnju sa mnogim kompanijama iz oblasti građevinarstva i arhitekture. Naši proizvodi nezaobilazan su deo asortimana mnogih firmi i distributivnih lanaca u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Godinama unazad „LUXFER“ zauzima sami vrh u oblasti uvoza staklenih prizmi,okova za staklo i drugih pratecih materijala o čemu svedoče i brojni sertifikati vodecih evropskih proizvođača. Sigurni u vrhunski kvalitet onoga što nudimo svojim klijentima, naša firma daje visegodisnju garanciju na usluge koje pružamo.

Kako svih predhodnih godina tako i u budućnosti najbitnije će nam biti zadovoljstvo naših klijenata.