Montaža tuš kabina od kaljenog stakla

Kaljeno staklo je staklo velike sigurnosti i otpornosti i predstavlja odlično rešenje za vašu tuš kabinu.  Možete se odlučiti za prozirna ili peskirana stakla, a nudimo vam i mogućnost peskarenja  raznih aplikacija na staklu, kao i bojenje stakla u različite nijanse.

Tuš kabine od kaljenog stakla izrađujemo po meri, prema vašim željama i idejnim rešenjima uz poštovanjem svih propisanih standarda proizvodnje. Takođe, za vas po potrebi vršimo montažu tuš kabina od kaljenog stakla u veoma kratkom roku i po vrlo povoljnim uslovima.

Ukoliko želite tuš kabinu od kaljenog stakla a nemate idejno rešenje, mi ćemo se potruditi da ga pronađemo za vas i uz poštovanje vaših želja i finansijskih mogućnosti predložićemo adekvatno rešenje shodno vašim potrebama

montaza tus kabina
montaza tus kabina od kaljenog stakla slika

Prethodne mere i postupak montaže tuš kabine

Pre montaže tuš kabine od kaljenog stakla potrebno je odrediti model tuš kabine i način otvaranja staklenih vrata(klasično,klizno,preklapajuće…)kao i dimenziju koju je potrebno prilagoditi površini kupatila,rasporedu sanitarije i drugim kupatilskim elementima.Pored toga potrebno je izvršiti proveru ravnoće zidova i poda,precizno uzimanje mera i odrediti poziciju  instalacionih cevi kako ne bi došlo do nedozvoljenih odstupanja i drugih nepravilnosti prilikom montaže jer kaljena stakla izrađena za tuš kabine se ne mogu doraditi niti prepraviti.

Postupak montaže podrazumeva određivanje krajnjih dimenzija tuš kabine, stavljanje okova na stakla,montažu, pritezanje i štelovanje okova,postavljanje dihtung guma uz preduzimanje svih mera zaštite stakla i konstrukcije kabine.

 

Razlozi zašto da montažu tuš kabine prepustite našem stručnom timu:

  1. Koristan savet iskusnog i stručnog lica iz naše firme će vam dobro doći
  2. Odgovornost za transport i montažu stakla
  3. Višegodišnje iskustvo u montaži
  4. Precizna, brza i kvalitetna montaža
  5. Obučenost i spremnost da se odgovori i najkomplikovanijim zahtevima
  6. Garancija na izvedene radove